Suosin luonnonkosmetiikkaa ja siksi olen valinnut niin hoitola kuin kotikäyttöön korkealaatuiset luonnontuotteet, joissa ei ole iholle haitallisia kemikaaleja.

Kotihoitoon voit tilata tuotteita suoraan minulta tai verkkokaupasta

Naviter tietoa

EkoPharman tuotteissa on avainlipputunnus merkkinä korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä. EkoPharmalle on myönnetty FI-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka korostaa kriteereissään kotimaisuutta, lähituotantoa sekä luonnon keruutuotteita. Animalia on myöntänyt Leaping Bunny-tunnuksen osoituksena eläinkokeettomalle kosmetiikalle. Kaikki Ekopharman tuotteet sopivat myös vegaaneille.

EkoPharma-tuotteiden voima kumpuaa kotimaisten marjojen voimasta. Niiden lisäksi tuotteet sisältävät tehokkaita vaikuttavia aineita ja ylellisiä öljyjä.

Peptidit

Peptidit ovat proteiineja pienempiä aminohappoketjuja ja imeytyvät täten proteiineja paremmin. Nämä tehostavat kollageenin muodostumista ja sitoo kosteutta.

Prebiootit

Prebiootit ovat ihon terveyttä edistäviä aineita. Ne parantavat ihon puolustuskykyä ja auttavat ihoa ehkäisemään tulehduksia ja ihosairauksien syntyä. Näiden ansiosta iho uudistuu paremmin ja ihosi voi paremmin

pH

Terveen ihon pH on 4, 4-5, 6. Kun ihon pH-arvo nousee iho reagoi ärsykkeisiin herkemmin ja toiminta voi häiriintyä, joka voi näkyä tulehdustiloina ja ihon kuivumisena.

Jokaiselle jotakin

Ekopharma Helsinki on räätälöinyt jokaiselle ihotyypille soveltuvat tuotteet. Varaa aikasi konsultaatioon minulle ja katsotaan juuri sinun ihotyypillesi parhaimmat tuotteet.

 • Herkän ihon Herukka

  Rauhoittava ja ihoa vahvistava.
  Herukka-hoitolinja on kehitetty herkälle ja couperosa iholle ja on ihanteellinen myös atooppiselle iholle.

  Tuotteet:
  * Puhdistusemulsio 250ml
  * Kasvovesi 250ml
  * Hoitoseerumi 30ml
  * Hoitovoide 30ml
  * Silmänympärysvoide 15ml

  Hajusteeton

 • Kiinteyttävä Tyrni

  Uudistaa ja kiinteyttää ihoa.
  Tyrni-hoitolinja kirkastaa ihoa ja antaa sille terveen hehkun samalla suojaten ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Sisältää paljon A-vitamiinia

  Tuotteet:
  * Puhdistusemulsio 250ml
  * Kasvovesi 250ml
  * Hoitoseerumi 30ml
  * Päivävoide 30ml
  * Yövoide 30ml
  * Silmänympärysvoide 15ml

 • Kosteuttava Vadelma

  Kosteuttaa ja heleyttää ihoa.
  Vadelma-hoitolinja heleyttää ja pehmentää ihoa ja ehkäisee ihoa kuivumiselta. Parantaa ihon joustavuutta ja kimmoisuutta.

  Tuotteet:
  * Puhdistusvaahto 250ml
  * Kasvovesi 250ml
  * Misellivesi 250ml
  * Hoitoseerumi 30ml
  * Kasvovoide 24h 30ml
  * Silmänympärysgeeli 15ml

 • Puhdistava Karpalo

  Tasapainoittaa ihoa ja vähentää tulehdusta. Karpalo-hoitolinja puhdistaa ihoa ja tasapainoittaa talintuotantoa, samalla kosteuttaen ihoa tehokkaasti.

  Tuotteet:
  * Syväpuhdistava öljy 100ml
  * Syväpuhdistava geeli 250ml
  * Kasvovesi 250ml
  * A-vitamiinivoide 30ml
  * Öljytön kasvovoide 30ml
  Myös erikoishoitotuotteet aknen ja ruusufinnin hoitoon.