Ekopharma Helsinki.

Suomalaisista marjoista

Ekopharma on valmistettu Suomalaisista marjoista. Ne sisältävät useita elimistölle välttämättömiä rakenneaineita, kuten vitamiineja, kivennäisaineita ja erinomaisia rasvahappoja.

Ekopharma-tuotteiden voima on alusta lähtien kummunnut kotimaisten marjojen voimasta. Niiden lisäksi tuotteet sisältävät tehokkaita vaikuttavia aineita ja ylellisiä öljyjä.

Peptidit ovat proteiineja pienempiä aminohappoketjuja. Ne imeytyvät ihoon suurikokoisempia proteiineja paremmin. Ekopharma-tuotteissa käytetyt peptidit tehostavat kollageenin muodostumista, sitovat kosteutta ihoon sekä estävät kollageenia hajottavien entsyymien toimintaa

Prebiootit ovat tulleet ihonhoitotuotteisiin. Ne ovat ihon terveyttä edistäviä aineita, jotka tukevat iholla luontaisesti elävien hyödyllisten mikrobien toimintaa. Ne parantavat ihon puolustuskykyä ja auttavat ihoa ehkäisemään tulehdusta sekä ihosairauksien syntyä. Ihon kyky uudistua paranee ja iho voi paremmin. Kaikissa Ekopharman hoitoseerumeissa ja -geeleissä on prebiootteja

Terveen ihon pH on hapan, välillä 4,4-5,6. Ihon pH-arvon noustessa iho reagoi ulkoisiin ärsykkeisiin herkemmin ja sen toiminta voi häiriintyä. Tämä voi näkyä esimerkiksi epäpuhtauksina, tulehdustiloina tai ihon kuivumisena. Liian emäksiset kosmetiikkatuotteet voivat johtaa iho-ongelmiin. Liian happamat hoitotuotteet puolestaan voivat ärsyttää herkkää ihoa. pH tasapainoitetut Ekopharma-tuotteet tukevat ihon luontaista happamuutta ja toimintaa.

Kotihoito-tuotteita voit tilata netistä https://holvi.com/shop/muotijakauneus

Voit myös laittaa minulle s.postia osoitteeseen tiina.freshair@gmail.com ja sovitaan nouto ajankohta Kauneuskeskus FresHairista 

Mustaherukka -Herkälle ja Couperoottiselle iholle

Suomalainen mustaherukka on ravintosisällöltään runsas marja.

Mustaherukan antioksidantit ja kivennäisaineet rauhoittavat ja vahvistavat ihoa. Marjojen C-vitamiini ja polyfenolit ovat voimakkaita antioksidantteja, jotka suojaavat herkkää ihoa. Karotenoidit ehkäisevät ihon kutinaa ja kuivumista sekä tuovat iholle terveen sävyn.

Mustaherukka sisältää ihoa hoitavaa ja hemmottelevaa siemenöljyä, joka sisältää runsaasti ihoa ravitsevia omega-rasvahappoja.

Tyrni -Ikääntyvälle iholle

Suomalainen tyrni sisältää vahvoja vitamiineja ja arvokkaita öljyjä. 

Sen kivennäisaineet ja vitamiinit ravitsevat ja uudistavat ihoa tehokkaasti. Tyrni on voimakas antioksidantti, se vahvistaa ihoa ja vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa. Karotenoidit parantavat ihon aineenvaihduntaa, kollageenisynteesiä ja elastisuutta.

Tyrniöljy on iholle ihanteellinen öljy, se sisältää kaikkia iholle välttämättömiä rasvahappoja ja vaikuttaa positiivisesti ihon elastisuuteen ja kimmoisuuteen.

Vadelma -kosteutta vaativalle iholle

Suomalainen vadelma sisältää runsaasti antioksidantteja, vitamiineja sekä kosteuttavia ainesosia.

Vadelma sitoo kosteutta ihon pintaan ja tasapainottaa ihon luonnollista kosteustasapainoa. Vadelmien B-vitamiini kosteuttaa ja hoitaa ihoa luoden sille kauniin hehkun. 

Vadelman siemenöljy sisältää runsaasti ihoa ravitsevia omega-rasvahappoja, karotenoideja ja E-vitamiinia. Se on ihoa kosteuttava ja pehmentävä öljy, joka parantaa ihon elastisuutta.

Karpalo -epäpuhtaalle iholle

Suomalainen karpalo sisältää monipuolisesti vitamiineja, orgaanisia happoja ja flavonoideja. Karpalossa on runsaasti puhdistavia antioksidantteja sekä antimikrobisia yhdisteitä, jotka vähentävät tulehduksia. 

Karpalo tasapainottaa talintuotantoa ja hoitaa ihon epäpuhtauksia. Karpalon ravitseva siemenöljy sisältää A- ja E-vitamiineja sekä ravitsevia omega-rasvahappoja. Se vahvistaa ihon lipidisuojaa ja edesauttaa rasvahappojen imeytymistä ihoon.