Klassisissa ripsienpidennyksissä kiinnitetään yksi ripsikuitu jokaiseen luonnonripseen. Normaalisti jokaisella on n.50-150 ripseä/silmä, joten lopputuloksissa on paljon eroja, riippuen asiakkaasta.

Volyymi ripsienpidennyksissä kiinnitetään useampi ripsikuitu kauniina viuhkana jokaiseen luonnonripseen. Volyymiripsikuidut ovat normaaleja pidennyskuituja kuusi kertaa kevyemmät. Volyymitekniikalla saadaan myös harvoihin ripsiin lisää tuuheutta luonnollisesti.

Oikein laitettuina ja pidettyinä ripsienpidennykset voivat kestää jopa 2kk, eivätkä ne vahingoita luonnonripseä.Suosittelen toimimaan meiltä saadun kotihoito-ohjeen mukaisesti, näin varmistat ripsiesi pysyvyyden ja välttämään blefariittia. Chrissanthie eye lid cleanser on juuri ripsienpidennyksille tarkoitettu tuote, joka on silmälääkärien hyväksymä, joka hoitaa ja ehkäisee em. blefariittia eli silmäluomentulehdusta. Saat ostettua tuotteen meiltä kotiisi käyttöohjeineen.

Huoltoväli on normaalisti 3 viikkoa, riippuen ripsen luonnollisen kasvusyklin vaiheesta. Ripsien kasvuaika on keskimäärin 60-90 päivää, jonka jälkeen ripset tippuvat pois ja uudet alkavat kasvaan tilalle. Normaalisti 3vk välein lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin uudet ripsijatkeet.

Lopputulos riippuu asiakkaan toiveista ja myös kuinka paljon ripsiä asiakkaalla on ja onko niissä tarpeeksi vahvuutta, jotta niihin voidaan kiinnittää pidennys.

 Kotihoito-ohjeet löydät täältä: Ripsienpidennykset